SEMESTER OPPGAVE INNLEVERING

Min semester oppgave har gått ut på å lage en hjemmeside for en mediebedrift som er målrettet mot kunder som ønsker kvalitet og proffesjonelt materiale til en god pris. I tillegg til å lage hjemme side skulle jeg også ta hånd om å lage alt av materiale som jeg skulle bruke til siden, disse materialene er “liksom” prosjekter jeg har gjort forskjellige kunder.

Jeg syntes det har vært en utrolig morsom og lærerik oppgave å jobbe med, men har også møtt på flere utfordninger. Målet var å vise frem flest mulig forskjellige varianter av medier, enten det var Foto, Film ellerGrafisk-design.

En ting jeg dessverre ikke kom i mål med var Tutorials siden jeg skulle lage på Nettstedet. Den skulle som tidligere nevnt inneholde tutorials, ment til amatører og entusiaster for film og foto. Er det noe jeg har lært fra denne oppgaven, så er det hvertfall att noen ting tar lenger tid en det du tror.

Men alt i alt ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg syntes både hjemme side og Innhold virker proffesjonelt og appelerende.

 

FREMGANGSMÅTE:

På hjemmesiden min finner du forskjellig poster som inneholder bilder, film, grafikk. Alt innhold er laget selv, så på bilder og video vil det si at jeg har filmet, redigert, klippet ect.

Når det gjelder det grafiske så har jeg tegnet selv med bruk av tegnebrett eller mus. Hjemmesiden er bygd opp fra et WordPress theme, men er videre justert med hjelp av CSS Koding.

Programmer som er benyttet i oppgaven:

-Photoshop (Bilde)

-Illustrator (Vektor Grafikk)

-Premiere Pro (Film)

-Final Cut Pro X (Film)

-Lightroom (Bilde)

-Xperience Design (Mockup for Hjemmeside)

LINK TIL HJEMMESIDE

https://mavicmoments.blog/

 

 

MINE 5 UTVALGTE ARBEIDER

 

Nr.1 Kunstoppgave

 

 

Nr.2 Luggage Label 

Nr.3 Film-Poster

 

 

Nr.4 Typografi

 

 

 

Nr.5 Emballasje og Logo Parfyme oppgave

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *