Smesteroppgaven Innlevering.

Planleggingsfasen:

Det hele startet med at jeg fikk en ide om at det hadde vært morsomt å lage en form for en video som viser fram Oslo. Til å begynne med så tenkte jeg at jeg bare skulle ta bilder av forskjellige destinasjoner og museer i Oslo, men etter konstruktive tilbakemelding så endret jeg litt på ideen og jeg bestemte meg for også å ta bilder av fine og populære restauranter.

Logoen/ideen:

Jeg valgte da at dette skulle være selskap som skulle gjøre det her så da måtte det jeg jo lage en logo

Logoen:

Ideen bak logoen er at Oslo er en fin by, uansett hvilken årstid det er. Dette har jeg vist fram i logoen ved å bruke fargene blå(vinter), grønn(vår), gul(sommer) og oransje(høst).

Fotografering 

Alle bildene som er brukt her har jeg tatt selv. Da brukte jeg et Panasonic Lumix dmc-tz100 som kan filme i 4K og ta RAW bilder.
Før la bildene inn i filmen så tok jeg å åpnet dem Camera RAW for å rette på Fargene hvis de var for lyse eller for mørke eller for å gjøre bilde rett hvis det var skjevt.

Videoen

Når jeg skulle lage Videoen Benyttet jeg meg av Adobe Premiere Pro CC 2017. Jeg bestemme meg her for å lage en video for destinasjonene og museene og en for Restauranter.
I tillegg til å ha lagt inn bildene så har jeg inkludert litt informasjon om stedene.
Når det kommer til restaurantene så har lagt inn info om åpningstider, hvor den ligger hva de serverer(hvor maten kommer fra.(om den er meksikansk, norsk eller Italiensk.)

Sosiale Medier:

Jeg har i tillegg til videoene har jeg laget en Instagram bruker. Her legger jeg ut bilder fra forskjellige steder i Oslo som er Populere. Da både destinasjoner, museer og restauranter. Jeg skriver også litt om stedene jeg legger ut.

Explore Oslo

Videoen

Her er Videoene:

Explore Oslo Destinasjoner og Museer

Explore Oslo Restauranter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *