Uke 7 – Semesteroppgave 2018 MD

Idag, mandag 4/6 fikk vi Megin magasinet levert til skolen, endelig. Den følelsen at få det ferdige resultatet i hånden var helt utrolig.
Forrige uken på onsdag så rettet vi opp i det vi såg og kunde etter de prøvetrykket vi fikk på tirsdagen, og etter det så sendte vi det da til trykk.

Idag på skolen etter at vi fått magasinet har vi valgt ut de 5 arbeider som også skal vises opp på avgangsutstillingen og så har vi skrevet de ut og satt på papp ferdig, så da har man testet på de og. Vi har også lastet opp Megin magasinet 2018 her på: isssuu.com vi har lagt in invitasjonen til avgangsutstillingen og magasinet på meginoslo.no

Så alt som alt så er vi ferdige med Megin magasinet 2018. Det finnes at få i hånden din, og siden forrige uken har Thomas og jeg skrevet litt tekst om arbeidet bak magasinet som jeg kommer publisere her nest. Det er tekst om hvordan vi kommet frem til ting, fonter vi brukt, hvor vi forklarer at illustrasjoner i magasinet har vi laget selv, kommet på en ny logo og litt smått og godt.

 

 

 

Det er ju litt kul å se bilde fra første fremvisningen vi hadde for klassen, om man sammenligner det med sluttresultatet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *