Uke 6 – Semesteroppgave 2018 MD

Nå har det skett mye siden sist for å si de mildt. Uken som gikk så har vi rettet på tekst og skrive feil som lærere og noen andre personer syntes og så har vi gått igjennom alt over og over igjen. Forrige torsdag fikk jeg og Thomas beskjed fra trykkeri som ikke skolen bruke tidligere på pris for 300st magasiner og treider gikk med på den prisen. Da fikk vi beskjed om at vi kunde komme forbi på tirsdagen (idag) for at få et eksemplar av magasinet og se hvordan det ser ut på trykk, og tro meg, dette var så fint, er så stolt over vad vi fått til her. Og det som var så kul var att de som trykket magasinet hadde lest igjennom alt og syntes det var så bra gjort og spennende at lese og de såg virkelig frem til at trykke dette. Og det var så fantastiske kule nyheter.

I hvert fall så fikk vi magasinet i handen idag, så vi gikk igjennom og vi var veldig fornøyde begge to. Men vi bestemte oss ettersom vi har så god tid kvar og trykkeriet kunde trykke alt på 2-3 dager så skal vi imorgen gå igjennom de ting vi såg i magasinet som kan endres for å bli perfekt, hvilket kun var små ting men har vi sjansen at rette opp i det nå så er de like greit så vi blir enda mer super fornøyde med resultatet.

Etter vi sendt det ferdige filene til trykk så skal vi sammen skrive prosessen, om hvordan vi jobbet, hva vi gjort, hvordan vi føler de har gått og alt de “tekniske”. Ser frem til at få vise opp dette magasin.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *