Uke 5 – Semesteroppgave 2018 MD

Forrige uken så har vi jobbet på med teksten og rettet opp i de som trengtes etter en korrektur fra Wictor og en fra Henning. Vi har laget en illustrasjon til at ha i magasinet, vi skal lage 1-2 til som vi vet at vi vil ha. Utenom det så er det igjen at se hvis vi vil at alle ting skal ligge der de ligger, bilder, illustrasjoner, vi skal stramme opp magasinet.

Forrige tirsdag når jobbede jeg på med magasinet så åkte Thomas på til to bedrifter som spesialiserer seg innen digitaltrykk for å lande en bedre pris på Megin magasinet. Han fikk et bra pris og tror vi fortsatt venter på et tredje alternativ, eller så har vi fortsatt grøset som har trykket Megin tidligere. Så jeg tenker imorgen må vi bestemme oss etter vi har diskutert med skolen og om hvem vi skal bruke så vi faktisk får ett trykk dato som vi kan forholde oss til.

Utenom det så er det som er kvar av magasinet at rette opp i en tekst eller kanskje skrive den helt på nytt, artikkelen om minimalisme, innholdsfortegnelsen (den skal se ut som den ser ut men kanskje vi bytter ut litt ord er tanken), fikse baksiden av magasinet. Og mellom det så er det at gå igjennom alt hele tiden for å se så alt ser bra ut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *