Uke 4 fremgang og plan i Semesteroppgaven 2018 MD

Den uken som passert så har vi fått sett på plasseringen på tekst og bilder og bildetekst osv. Vi har igjen lagt til litt symboler, noen sider, fjernet noe, men det blir vel så man holder på til man blir fornøyd. Det som er litt kul er at vi legger in elementer i mange bilder og lager alle de illustrasjoner vi har med i magasinet. Vi legger feks in megin logon i en del bilder, legger in tekst bokser på visse, og ettersom det enda er et kreativt magasin så var de virkelig kul at vi fikk de til.

Igjen det som står på agenda denne uken er at stramme opp hele magasinet og se over igjen for at få samme minimalisme intrykk gjennom alle sider. Vi skal også få litt korrektur og feedback på tekst og oppsett fra ulike personer og det tror jeg også er bra og få litt inspill av andre da vi jobber så intensivt med magasinet og sikkert blir litt blind på ting, så det ser jeg frem emot.

Det som vi skal jobbe på fremover som ikke er helt ferdig er innholdsfortegnelsen, vi skal bli enige om forside og den siste siden. Etter tidligere tilbakemeldinger fra personer så har vi nå endret på megin på forsiden fra ett kuttet M og N til hele bokstaver. Og som sagt, så skal vi forsøke finne de ting som man kan knote ihjel seg på. Men jeg er veldig glad at jeg jobber med Thomas på dette prosjekt, vi samarbeider veldig godt, kompletterer hverandre og vi vil ha de veldig likt. Det føles ut som at vi er i god rute.

Vi skal ringe trykkeriet i uken og sen må vi bestemme et dato for trykk. Ettersom de enda er noen uker igjen så vil vi ikke stressa med trykk hvis vi skulle komme på noe å endre men tenker om 1-2 uker bør datoen vare for trykk, så vi har en del at diskutera å bestemme oss der.

Er ganske kul å se bilder fra den første uken på hvordan magasinet såg ut til nå, det skjer endringer flere ganger per dag, og i rett rikting.
Her kommer noen bilder igjen på hvordan en del sider i magasinet ser ut akkurat nå:

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *