Uke 3 og fremgang hittill og hva som skjer neste uke i Semesteroppgave 2018 MD

Den uken som passert har vi arbeidet med alle studentene sine portfolio, eller de som valgte å sende in bilder og tekst. Samtidlig som vi fikk alt innehold til portfolio sidene fikk vi også interiør og retail design sin tekst og bilder fra milano turen de var på i april. Så det har vært litt knoting for å få alt på plass med tekst og bilder og så det henger sammen. Forrige uken fikk vi også alle bilder fra steen & strøm juleutstilling prosjektet, så de fikk vi på plass. Vi skrev også noen nye artikkler som vi skal ha med så nå er vi ganske fornøyde med alt innehold vi har i magasinet.

Samtidlig har Thomas kommet på noen flotte ideer til en ny megin logo, hvilket jeg syns var veldig bra jobbet da den er veldig minimalistisk og skal enda symbolisere for indre kraft, rom, de som megin betyr. Og for og ikke glemme de så har vi laget alle illustrasjoner som er på plass i magasinet. Der har jeg og Thomas virkelig sammarbeidet godt, då han eller jeg lager noe, så sparer vi arbeids dokumentet i vår dropbox så kan man endre noe hvis man føler for de, vi flytter om ting så de passer sammen og hører va de andre synes, legger til ting rundt om den illustrasjonen. Så alt er virkelig utført sammen, hvilket er deilig at ha et så godt sammarbeid når det kommer til dette.

Den uken som kommer nå skal vi mest jobba med at fikse og trikse alt på plass.. Som hvor teksten kan begynne, hvor skal den slutte, hvor langt ut skal den gå, skal den gå litt in der, skal de bildet være der osv. Finns så mye å tenke på, så det kommer sikkert ta sin tid det. Vi fikk litt feedback av Wictor forrige uken og de vi var enige i endret vi alt ettersom, så ser frem emot mer feedback/korrektur. Ettersom planen er å gå for minimalisme og luft så kommer de sikkert bli en hel del tanker om å fjerne ting, flytte om litt for at hele magasinet skal få den følelsen. Så ser frem emot de kommende ukene då de kommer bli en hel del knoting så jeg og Thomas får slå våra kloke hoden sammen. Vi skal også neste uke begynne å diskutere riktig dato for trykk så vi har noe å forholde oss til.

 

Her kommer litt bilder på magasinet som de ser ut nå, men som sagt så kan det endre på seg da når vi setter oss ned sammen og ser på alt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *