Uke 1 og planer fremover – Semesteroppgave 2018 MD

Nå er det litt over en uke siden vi begynte med semesteroppgaven. Jeg og Thomas har arbeidet en god del.

Vi har tatt frem flere ulike alternativer på forsider og vi begge to liker en veldig godt så det er bra.
Innholdsfortegnelse har vi skisset på, da vi går for en ganske minimalistisk stil så vil vi få alt å henge sammen, men vi er en bra bit på veien.
Vi har skrevet innlegg og har/skal informere design klassene om å sette ihop sin portfolio, hvilket vi håper kommer at gå så smidigt som vi tenker.
Så til vi får alles portfolio og de tekster og bilder så skal vi fylle magasinet med noen artikler, så det er de som er uken prosjekt. At sette opp en mal for sån cirka hvordan artikkel sidene skal se ut, og sen fremst komma på innhold såklart. Vi har en del ideer og har allerede skrevet en tekst om min utplasserings uke feks.
Jeg og Thomas kom ganske raskt frem til hvilken font å stil vi ville ha på megin, og etter noe frem å tilbake så stusset Thomas frem den siste ideen som vi tenker oss nå.

Kommer legge ihop lite bilder allt ettersom for å vise hvor inspirasjonen kommer fra. Men her legger jeg ved ett bilde for at vise at vi kommet en bit på veien. Nå er det oppsettet vi fokusert på til vi får alle bilder vi skal ha på plass men vi tenker sån hur tekst oppsettet skal se ut osv : )

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *