Semesteroppgave

INNLEVERING – Semesteroppgave 2018 MD

Semesteroppgaven min har bestått av å lage en portfolio i form av en nettside og fire arbeider.

Da har man endelig kommet i mål og alt er levert. Denne oppgaven har vært interessant, frustrerende og veldig gøy.

Nettsiden var den mest frustrerende delen. Siden det meste var nytt for meg så brukte jeg også mye tid på denne delen. Dette gjorde at jeg lå etter fremdriftsplanen helt fra starten av. Det jeg tenker er det viktigste er hvor mye jeg lærte og at alt fungerer. Til ettertanke burde jeg nok ha valgt noe vi hadde gått igjennom fra før av som wordpress, men jeg angrer ikke på det valget jeg tok når jeg ser tilbake på det. Må innrømme at jeg angret litt når jeg skjønte hva jeg hadde begitt meg ut på. Oppsettet på nettsiden ble som jeg hadde tenkt selv om det er rom for forbedring.

Plakatserien var veldig gøy å jobbe med. Oppgaven møtte forventningene jeg hadde før jeg startet. Fikk virkelig lekt meg med graderinger, tekst og former og som en bonus lærte jeg også mye av denne delen av oppgaven. Dette er noe jeg kan tenke meg å jobbe videre med.

Etiketten var interessant å jobbe med siden den skulle ha en bestemt stil. En stil jeg har hatt lyst til å prøve å begi meg ut på lenge. Dro til meg litt kunnskap her og.

Arbeidene er lagt ut på pinetrest og instagram. Linker finner du på nettsiden.

Alt jeg har gjort kan finnes her: Portfolio

 

Mine fem verk

Grafisk design og branding

Link til blogginlegg


Inspirasjon og referanser


Link til blogginnlegg


Winerie Magazine

Link

Link til blogginnlegg


Fantasy oppgave i photoshop

Link til blogginnlegg


Webside i dreamweaver

Link

Link til blogginnlegg